...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

dinsdag 8 april 2014

Niklas - 140408 - CrimeFighters

Bij herhaling in dit theater het stunt(el)ende duo Ivo en Fred,
de dossiersnuivers; zie ook hier en hier:

7 opmerkingen:

platoonline zei

Hij zou zichzelf eens moeten zien, die IVO. Aan zo'n neus kun je nog eens een puntje zuigen.

Anoniem zei

Ze kunnen zo bij Koefnoen als parodie op zichzelf.

Mirjam Kakelbont zei

De hoogste tijd dat Ivo afzwaait. En die lange neus past zijn buurman ook uitstekend. Bah!

Dwarsbongel zei

@Plato: volgens mij heeft Fred daar al een puntje aan gezogen. Zou ook niemand anders willen doen, maar loyaliteit moet van twee kanten komen hè...?
@Tagrijn: Dat wordt dan wel een slechte parodie, want bij Koefnoen spelen ze véél beter!
@Mirjam: Ik denk dat ze die neus steeds omwisselen; wordt alleen moeilijk als ze allebei tegelijk het woord moeten voeren. Maar misschien hebben ze er een op reserve.

Plato zei

Dwarsbongel, ik kom hier dagelijks even kijken of er al wat nieuws staat. Maar elke keer zie ik die twee koppen en dat is niet fijn hoor. Kun je er niet een balkje overheen plakken? Whahahahahahaha....


Hoe vind je trouwens die opmerking in de OESO waarin staat dat Nederland wat meer moet doen voor zijn bejaarden maar dat die best wel wat minder mogen verdienen als mettertijd hun produktiviteit daalt? Ik erger met wild aan dat soort Aso(oeso)cialen. Zou jij daar niet iets verschrikkelijk splijtends over kunnen tikken?

platoonline zei

Dat was ik, maar dan niet incognito.

Dwarsbongel zei

@Willem: 1) Hier plaats ik boeven zoveel mogelijk zonder "balkje", ook omdat ze vaak te ijdel zijn om zich zonder balkje in het openbaar en vooral in de media te vertonen.
2) Ik vind dat de OESO raar rondhaspelt in de Nederlandse binnenlandse aangelegenheden. We hebben in ons eigen politieke spectrum genoeg van elke logica gespeende politici rondlopen, daar hebben we dat orgaan (inhoudende o.a. Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Portugal en Spanje...!) niet bij nodig om absurde insinuaties te produceren.