...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

zaterdag 9 februari 2019

190209 - ZOZ - Van Yes en geen No

Soms voelt een mens zich even wat minder, dat doet zich nu voor bij mij. Het zou een griepje kunnen zijn, of nawerking van het stoppen met een medicijn. Daardoor heb ik het verhaal dat ik van plan was nu te schrijven laten rusten, want dat werd me wat teveel.

Toch heb ik een zwijmel opgezocht, die, vind ik, wel bemoedigend is. Tot mijn verbazing zag ik de onvolprezen groep Yes (nl) nog helemaal niet in het zwijmeloverzicht staan, dus dat is dan meteen opgelost!
Ik koos de song Love Will Find a Way van het album Big Generator uit 1987. De band is opgericht in 1968 en is nog steeds / weer actief. Uiteraard is de bezetting nog wel eens gewisseld; aan grote namen geen gebrek.

Yes - Love Will Find A Way:Wie mee wil doen met (of luisteren/kijken/lezen bij andere deelnemers) ZOZ: Zwijmelen op Zaterdag, vindt de links bij Trees.
Afleveringen t/m ZOZ260 vind je bij Marja.


7 opmerkingen:

Marja zei

Ik hoop dat je snel weer in orde bent. Sterkte en beterschap.

Iris Papilio zei

Bedankt Gauke, voor de moeite die je elke week doet om ons te voorzien van mooie info bij jouw keuzes en dus voor het meedoen. Dit is ook weer een heerlijk nummer!
Toch mooi dat je meedoet vandaag al ben je niet zo lekker of in de stemming. Beterschap en een prettig weekend gewenst!

Elisabeth zei

Ik hoop dat jij je snel weer beter zal voelen ,sterkte . Een heerlijk nummer heb je geplaatst

AnneMarie Winter zei

Wens je snel beterschap. De naam komt me wel bekend voor maar dit nummer totaal niet. Moet toch eens meer opzoeken van deze groep.

Melody zei

haha onvolprezen zegt ie... ik ken de band niet eens, tot nu toe dan ;-0
Mooie muziek, dat wel, ik zal er eens induiken tzt


Naast een heel fijn weekend, wens ik je uiteraard bovenal snelle beterschap!!

Nico van Hoorn zei

Beterschap gewenst Gauke.

Plato zei

Ik ben heel slecht in popmuziek. Nu meen ik dat ik in het verleden wel eens een bekende song van ze heb gehoord, maar ja... welke? Ik zou het niet weten.
De naam kende ik, deze song niet. Maar het klinkt wel aangenaam in de oren. Goed dat je hem hier hebt neergezet. Weer een klein stukje bijgeleerd.