...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

16 december 2011

Niklas - 111216 - Nekharen

De lichaamstaal van de betrokkenen bij de benoeming van Donner tot vieze-president van de Raad van State maakte al geruime tijd duidelijk dat degene die uit zijn nekharen kletste, voornamelijk Donner zelf was.

9 opmerkingen:

J@n. zei

Dat was reeds lang heel duidelijk!

Dwarsbongel zei

@J@n: niet voor niets dat hij steeds zo giftig reageerde als hem er vragen over gesteld werden!

Ximaar zei

Ik zag het aankomen en was zeker niet de enige.

Aan de andere kant word ook ik moe van die zuigende journalisten die deze 'opvolgingsprocedure' belangrijker vinden dan massa-ontslagen of andere grote misstanden.

Donner heeft zich voorgenomen om die journalisten compleet te negeren en ik kan me daar wat bij voorstellen.

Als deze journalisten echt iets over de procedure hadden willen weten, dan hadden ze zich meer op Opstelten moeten storten die ging er over.

Als je het vergelijkt met Cruijff-Van Gaal, dan hadden ze steeds Van Gaal (de beoogde vieze president van Ajax) lastig moeten vallen.

Kortom met 2 maten meten en eigenlijk zoeken ze gewoon de zwakste plek om zo zelf nieuws te kunnen maken als een kabinet daarop valt. Van mij mag dit kabinet vallen, maar ik vind het niet de taak van journalisten om dat te realiseren.

Dwarsbongel zei

@Ximaar: Tot op een zeker moment had ik Donner hoog staan in mijn integriteitslijst.
Na zijn optreden als gevolg van de Schipholbrand is dat exponentieel afgekalfd.
Met zijn verkrampte hoofd bij: "U kletst uit uw nekharen", een paar dagen voor zijn officiële benoeming, heeft hij voor mij de nullijn definitief overschreden...

Anoniem zei

Als je tot op het laatste moment met zoveel overtuiging - 'verontwaardiging' zelfs! - kunt staan te liegen als Donner, dan is elke grein geloofwaardigheid verdwenen.

Marijke zei

Daar gingen mijn nekharen van overeind staan. Wat ergerde ik mij aan die man. Zo onoprecht!

Anoniem zei

Journalisten zijn vaak zuigers inderdaad. Maar aan de andere kant: 2011, Nederland en dan zo'n feodale procedure om iemand te benoemen? En dan wat zeggen over andere landen?
Ik zal niet zeggen dat het 100% te vergelijken is maar het stinkt wel. En dat heeft niets met de capaciteiten van Jan Hein te maken, want die dicht ik hem wel toe. Maar de procedure deugt niet. We moeten eens af van dat elkaar de baantjes toe te schuiven.

Van mij mogen journalisten daar flink bovenop zitten. En als het kabinet daar dan op moet vallen...ik zal ze niet tegenhouden.

Bertie zei

Tja, sommige politici acteren beter dan de anderen; Donner viel te vaak uit zijn rol.
Misschien omdat de procedure te lang duurde, door de overhoring bij Beatrix?

tagrijn zei

Ik weet niet, Als hij echt uit zijn nek kletste zou je hem toch regelmatig met zijn rug naar de microfoon moeten hebben zien staan.