...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

zaterdag 17 november 2012

Niklas - 121117 - Zwerkverkeer

Vandaag op een verjaardag kregen we het over knutselen met beeldmateriaal. Ik plaats wel eens zoiets op mijn blog, maar het item Zwerkverkeer kon Marijke niet vinden op haar smartphone. Vanavond ontdekte ik waarom: hij is oorspronkelijk geplaatst bij web-log en die heeft die afbeelding naar de eeuwige verdwijnvelden geholpen.
Hier is 'ie nog een keer uit mijn eigen backup:

5 opmerkingen:

J@n. zei

Dat 'web streepje log heeft wel meer laten verdwijnen, ben nog steeds kwaad!

Marijke van der Scheer zei

Ik ook J@n, heel kwaad! Vooral ook omdat zij net doen alsof het een tijdelijke storing is die "zo snel mogelijk verholpen zal worden" Gewoon niet willen zeggen dat zij volledig geblunderd hebben, en al hun bloggers enorm hebben gedupeerd!!

EJW zei

Web-log was/is een ramp. Ik sla alles op mijn harde schijf op en bovendien op een USBstick. Mocht een weblog en de pc crashen dan heb ik alles veilig gesteld.

Platoonline zei

Nou Niklas, ik heb de afgelopen dagen toch 75 procent van mijn weblog inboedel kunnen terugpakken. Nu zijn ze even op slot maar dat komt vast omdat ik een verschrikkelijk pisserige reactie bij ze heb geschreven. Alleen Frans54 was grover. Maar gelukkig zijn er nog die persoonlijke archieven en ja... zo'n plaatje mag er zijn. Een draagvleugelvrachtwagen. Het woord kan nog niet eens op het scrabblebord, vrees ik.

Dwarsbongel zei

@Plato: Als van 6 jaar bloggen 75% gered is, dan is 25% verloren.
De vergelijking leert dan dat dat overeenkomt met het verlies van 1,5 jaar werk...