...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

17 december 2012

Niklas – 121218 – Internettueel gehandicapt

Dwarsbongel, mijn gastheer, is momenteel internettueel gehandicapt. Zijn PC vertoont al enige tijd fysieke gebreken, en de laptop lijdt de laatste dagen aan ernstige psychische malheur.
Na een leven waarin hij zijn hardware en software in dienst heeft gesteld van de elektronische leefomgeving, heeft hij nu, gefrustreerd, uit donkere krochten een digitale mummie opgegraven en gerevitaliseerd, teneinde niet geheel van de wereld afgesloten te zijn.
Geduld was toch al zijn verworvenheid... @#%*&!!!<>?()-_+=\|

4 opmerkingen:

J@n. zei

Tja, ook deze dingen komen ooit aan z'n einde en dat is bij electronica al heel snel vind ik.

Bertie zei

Eh, is een tablet een optie?

platoonline zei

Kies meteen een goeie, dwarsbongel, dan kun je ook nog eens bij de andere webloggers gaan lezen zonder dat je meteen zonder benzine staat :-)

Dwarsbongel zei

@J@n: Mijn indruk (als voormalig elektronica ontwerper) is, dat de mechanische onderdelen het snelst aan hun einde komen. Elektronica, mits goed ontworpen, kan héél lang mee. Maar tegenwoordig is de software (o.a. besturingssysteem) bij aanschaf al verouderd en ingehaald door nieuwe versies. En daarom blijven er altijd kinderziekten inzitten, met updates die soms alleen maar de kans op nieuwe problemen vergroten.
@Bertie: Zo'n ding mist een heleboel mogelijkheden die ik nu wel heb (had?)...
@Plato: Ik heb wel een keuze gemaakt, maar mijn bankrekening weigert akkoord te gaan...