...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

woensdag 7 januari 2015

CHARLIE HEBDO

Een uur geleden gaf de Franse regering dit persbericht uit: *)

PARIJS, 7-1-2015
Frankrijk wordt met onmiddelijke ingang een Kalifaat naar het model van Islamic State (IS).
De Franse bevolking heeft dat unaniem besloten, na een spoedreferendum via internet, aangevraagd door een overweldigende meerderheid van het volk.
Door het overtuigende optreden van enkele moedige IS-strijders vandaag tegen het blasfemische tijdschrift Charlie Hebdo en zijn duivelse handlangers, heeft het hele Franse volk zich onmiddellijk met hart en ziel bekeerd tot de Sharia en de Jihad, en zal trachten heel Europa te overtuigen van de verderfelijkheid van democratie, vrijheid van levensovertuiging, en vrije meningsuiting.
Alle mannen laten vanaf nu hun baarden staan en alle vrouwen gaan burka's dragen. Alle modehuizen, filmhuizen, musea en andere culturele instellingen zullen zo spoedig mogelijk worden geruimd, om het eeuwenlange bederf door christendom en vrijdenkerij te vernietigen.
TV- en radiostations zullen alleen nog Islamitische boodschappen uitzenden om het volk zo snel mogelijk alle zeden en gebruiken te leren kennen. Het hele volk heeft te kennen gegeven leergierig te zijn naar deze, voor hen nieuwe leefwijze, en staat te trappelen om wapen- en zelfmoordtrainingen te volgen.
Omdat er niet direct een Franse IS-aanhanger van voldoende statuur voorhanden is, zal het Franse Kalifaat voorlopig geleid worden door Geert Wilders uit Nederland. Door zijn vele openbare citaten uit de Koran heeft hij blijk gegeven over voldoende kennis van het Heilige Boek te beschikken.

*) Of: hoe verblind kun je zijn door fundamentalisme...

4 opmerkingen:

Marja zei

Bizar.

Greet zei

Goede tekst. Ik neem aan dat ook alle humor zal verdwijnen.

Corja zei

Gruwelijk wat er is gebeurd. Het is niet te bevatten dat mensen zo 'denken'. De grootste makke van die fundamentalistische terroristen is hun gebrek aan relativeringsvermogen en aan humor.
Je hebt er, als vanouds, een prima stuk over geschreven. De goede verstaander.....

plato zei

Prima stuk. Al zal GW vanaf nu jou wel in zijn boekje met te stenigen mensen zal vermelden.
We leven in een vreemde, dwaze wereld.