...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

vrijdag 29 juni 2018

180630 - ZOZ - Van maan over Limburg en Texas

Wie mee wil doen met (of luisteren/kijken/lezen bij andere deelnemers) ZOZ: Zwijmelen op Zaterdag, vindt de links bij Trees.
Afleveringen t/m ZOZ260 vind je bij Marja.


Deze keer had ik iets in gedachten waarvoor ik nog geen tijd gehad heb, maar een eerder idee had ik zondagmorgen al. Toen stond ik overhemden te strijken met de radio aan. RTV Drenthe, met Jans Polling: Pollings Passie. Jans liet onder andere een juweeltje horen van Rowwen Hèze samen met de terecht wereldberoemde accordeonist Flaco Jiménez, hoewel die niet genoemd wordt in de titel van de video...

Rowwen Heze & Flaco Jiménez - The Moon Is Mine:


5 opmerkingen:

Marja zei

Wat een grappige combinatie.

Elisabeth zei

Wat een heerlijk nummer heb je gekozen ,daar heb je mij een groot plezier mee gedaan.En ja Flaco is absoluut een van de beste .
Fijn weekend

Melody zei

Wat een verrassing dit... een stukje muziek dat mij erg raakt, al kan ik niet uitleggen waarom. HOe dan ook, heb ervan genoten

Fijn weekend.

AnneMarie zei

Zit hier in de tuin te genieten van het mooie weer met jouw muziek. Het past perfect bij deze avond. Maar als je het verhaal er niet bij kent verdwaal je een beetje in de muziek. Is het nu Nederlands is het nu Spaan. Eigenlijk doet het er ook niet toe, het is leuk om naar te luisteren.

Iris Papilio zei

Ik vind Rowwen Heze heerlijk om naar te luisteren! Dat Limburgse taaltje herinnert me aan een leuke tijd!
Dank voor het meedoen weer!