...en Niklas "logeert" hier ook. (v/h dwarsbongel.web-log.nl en niklas.web-log.nl)

zondag 1 april 2012

Animal Cops slaan toe

Ik lees: Boeren slachtoffer dierenpolitie:
"Eigenaren van dieren waarvoor 144 is gebeld, worden zonder meer verdacht van een misdrijf en daar ook naar behandeld. Ook zonder dat er duidelijke aanwijzingen zijn van dierenverwaarlozing of dierenleed moesten diereigenaren direct mee naar het bureau. Er was zelfs geen tijd om oppas te regelen voor de kinderen."
Stadsmensen die schrik- of prikkeldraad om koeien binnen de wei te houden als mishandeling beschouwen, en 144 bellen?
Blijkbaar werken die "Animal Cops" geheel in de stijl van hun bedenker, PVV-coryfee Dion Graus.
Een dag eerder las ik: Brinkman kritisch over dierenpolitie. Tja, had die niet de werkdruk bij de politie vaarwel gezegd voor een lekker relaxt baantje in de politiek?

4 opmerkingen:

J@n. zei

Dus die dierenpolitie is wel druk bezig!
Wel leuk als de ene agrariër de andere een loer wil draaien en je ziet wel aan die Brinkman dat politieagenten vaak net mensen zijn ;-))

Platoonline zei

Opheffen maar weer, die dierenpolitie. Dan kunnen ze ingezet worden om bejaarden te beboeten die met de rollator door rood licht strompelen omdat die 9 seconden niet voldoende is. Meteen aanpakken, die oude opvreters en daar al mee beginnen bij de vijftigers. Nederland...vernederland.

Bertie zei

Tja.
Waarom moest er ook zonodig een speciale dierenppolitie komen. Populistisch gedoe. Zeker teveel naar Animal Cops gekeken zonder de juiste kennis in huis te hebben.
Een lachertje zoals de PVV toch al is.

tagrijn zei

Grappig dat Brinkman eerst voor de amimal cops was en nu hij uit de PVV is gestapt tegen. Zo zit de politiek inelkaar. Altijd de grote leider volgen...